Leakbot länsförsäkringar

Erbjudande från Länsförsäkringar Södermanland

LeakBot Limited är en intelligent vattenvarnare som mäter förändringar i temperaturen på vattnet i det inkommande vattenröret samt lufttemperaturen och …

Vi erbjuder våra kunder med villa- och fritidshusförsäkring en vattenvarnare kostnadsfritt.

Vanja – en smart och effektiv vattenvakt för dig som bor i villa

Vanja kan upptäcka både stora och små läckage med hjälp av Leakbot. … av dig till oss på 08-562 882 10 eller vattenvakten.stockholm@lansforsakringar.se.

Att snabbt upptäcka och åtgärda läckor är nyckeln till att undvika vattenskador, som leder till stora besvär och onödig klimatpåverkan. Därför finns Vanja – som är med dig i vått och torrt, för att öka chansen att du stoppar en eventuell läcka i tid.

Vattenvarnaren Leakbot | By Länsförsäkringar Södermanland

Support – LeakBot

LeakBot levereras med enkla instruktioner på förpackningen. Så snart du får det är det första steget att gå till leakbot.io/setup och registrera din LeakBot.

Vattenvarnaren Leakbot | By Länsförsäkringar Södermanland

Droppen som aldrig fick rinna över – Gullers

Och det var precis vad Länsförsäkringar Södermanland gjorde för att lansera gratis vattenvarnare till nya kunder. Det är droppen som vattenvarnaren LeakBot …

Support – LeakBot

Vattenvarnare hittar läckaget tidigt

30 mars 2022 — Nu erbjuder Länsförsäkringar Södermanland en vattenvarnare som tidigt … glada över att kunna erbjuda sina kunder vattenvarnaren LeakBot.

Varje år inträffar 100 000 vattenskador i Sverige med allvarliga konsekvenser för husägare, försäkringsbolag och även för miljön. Ett läckage kan ha pågått under längre tid utan att man upptäcker det. Nu erbjuder Länsförsäkringar Södermanland en vattenvarnare som tidigt upptäcker läckaget innan det hunnit bli en skada.

Droppen som aldrig fick rinna över – Gullers Grupp

22 mars 2021 — Länsförsäkringar Södermanland lanserar intelligent vattenvarnare. Foto: LeakBot. • Dripp, dropp. Ungefär 12 procent av alla svenskar har i …

Vattenvarnare hittar läckaget tidigt – Ekuriren

LeakBot – Appar på Google Play

LeakBot-appen fungerar med ditt smarta vattenläckslarm från LeakBot. LeakBots smarta vattenläckslarm hjälper till att göra livet lite enklare.

Den smarta vattenvarnaren för ditt hem

Keywords: leakbot länsförsäkringar, vattenvarnare länsförsäkringar